RockStation

Új albumon dolgozik a My Dying Bride

2017. október 30. - theshattered

my_dying_bride_2014.jpgAz idei évben elég nagy volt a csend a brit doom metal mozgalom egyik zászlóshajója, a My Dying Bride körül, egyesek már azt vélték feltételezni, hogy feloszlott a csapat. Persze erről szó sincs, a lemondott fesztiválok mögött Aaron Stainthorpe énekes egyik közeli családtagjának megbetegedése áll, állt. A komor metal úttörői olyannyira nem terveznek feloszlani, hogy a csapat többi része már a 2015-ös Feel The Misery folytatásán dolgozik, ami ráadásul egy számukra új kiadónál fog megjelenni.

"Szeretném tisztába tenni azokat a korábbi pletykákat, amelyek a My Dying Bride feloszlásáról szólnak. Egyáltalán NEM mentünk szét, sőt, nagy erőkkel dolgozunk a következő albumon. Az ok, amiért le kellett mondanunk egy sor fellépést, az egy komoly és ijesztő megbetegedés volt, amely az egyik közvetlen családtagomat érintette, minden időmet az ő felépülésének szenteltem. A csapat másik öt tagja erőteljesen dolgozik azon, hogy létrehozzák a következő anyagot, amely az első lemez lesz az új kiadónknál, a Nuclear Blastnél, ez 2018-ra várható. Én is el fogom végezni a rám háruló feladatokat, amikor eljön az ideje, biztosíthatom a rajongókat, hogy kellően epikus lesz a végeredmény.

Elnézést kérek mindenkitől, akik várták a koncertjeinket, de megnyugtatásképpen mondhatom: vissza fogunk térni!

Minden jót!

Aaron Stainthorpe"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8613114300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum