RockStation

Májusban érkezik a Dimmu Borgir új lemeze

2018. január 26. - sunthatneversets

dimmu_borgir_2018.jpg

7 év után fellélegezhetnek a Dimmu Borgir rajongói, ugyanis május 4-én a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg a norvég csapat új albuma, amely az Eonian címet kapta. A lemez produceri munkálatait Jens Bogren látta el. A zenekar közleménye szerint a csapat számára a Dimmu Borgir fennállásának huszonötödik évfordulóját jelzi ez az album, amely egyben tisztelgés a saját örökségük és a norvég black metal történelme előtt. 

A korábbi bandafotókon még Shagrath mellett a két gitáros, Silenoz és Galder szerepelt, de az újakon már Geir „Gerlioz” Bratland billentyűs és Darek „Daray” Brzozowski dobos is feltűnik. A banda február 23-án az Interdimensional Summit című dalt hozza ki majd single-ön, amihez a Puritania egy koncertfelvétele is jár majd. 

dimmu_borgir_eonian.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4613603805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum