RockStation

Self is Team - Új dal a Godgiven közelgő nagylemezéről

2018. január 26. - sunthatneversets

godgiven_2018.jpg

A tavalyi év volt a Godgiven egyik legeseménydúsabb időszaka. Lebonyolítottak egy nagyon intenzív országos-, valamint egy Nyugat-Európai- és egy balkán turnét, elbúcsúztattak két régi tagot, újraszerveződtek, és az új felállással nekiálltak az első nagylemez megírásának, ami az idei év végén jelenhet meg.

"A tagcserék természetesen sok egyéb változást vontak magukkal. Szerencsére az új felállás zeneileg, emberileg azonnal olyan jól összerázódott, hogy úgy döntöttünk, hogy az együtt felszabadított energiákat sokkal inkább a dalírásba, mint az állandó koncertezésbe fektetjük ebben az évben. Emellett a zenén is érezhető lesz a változás. Ha eddig a PMA rövidítés a Punk Metal Attitude "brand"-re utalt, akkor talán ezt most módosíthatnánk Positive Metal Attitude-re, de inkább hagyjuk is a skatulyákat..."

A Self is Team című új dal ezeket a változásokat hivatott demonstrálni, és egyúttal az említett nagylemez egyik előfutára is. A tervek szerint a közeljövőben még további előzetesek fogják követni. A zenekart főleg az év elején lehet majd itt-ott elkapni élőben. Az egyik legfontosabb fellépésük február 19-én lesz a Dürer Kertben, a Death by Stereo előzenekaraként, ahol elsőként lesz hallható az új dal és az új felállás.

A szám felvételei a Ghostship Recordings stúdióban zajlottak, Tóth Gábor producerkedésével. A klip pedig a Proving Ground Pictures és a Catasstrophy Prod. kooperációjaként jött létre, amelyek közül az utóbbi az előző dobos, Szekeres Dávid nevéhez köthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr513604267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum