RockStation

A Tzár kurwái - Bemutatkozik az Irdatlan

2018. április 06. - theshattered

irdatlanlogo.jpgElkészítette az első dalát és egyben videóját a budapesti Irdatlan. A két Tamás alkotta, már a debüt albumon dolgozó zenekar az aktuális mondanivalójú, punk és thrash hatásokkal is bőven operáló A Tzár kurwáit dobta be a közösbe. Aztán reméljük, hamarosan jön a lemez is!

A zenekarról saját elmondásuk szerint az alábbiakat kell tudni:

"Mi vagyunk az Irdatlan, egy zenei projekt, melyet két régi barát, Tamás és Tamás hozott létre. 2017 januárjában ültünk össze először ilyen formában és írtuk meg első dalunkat, amit aztán gyorsan egy másik követett. Ahogy egyre jobban belelendültünk a folyamatba, úgy éreztük, érdemes lenne nagyot gondolni és elhatároztuk, hogy olyasmit csinálunk, amit még egyikünk sem eddig: készítünk rögtön első nekifutásra egy konceptlemezt. Nem határoztunk meg semmilyen irányvonalat, mindössze annyi volt a kitétel, hogy olyan zenéket írjunk, ami tetszik nekünk. Ebből kifolyólag a rock/metal műfaján belül stílus tekintetében igen vegyes lesz az összkép, elsősorban saját örömünkre."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr913812648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum