RockStation

Elhunyt Carlos Denogean, a Weedeater dobosa

2018. augusztus 26. - theshattered

carlos.jpgAz elmúlt napokban szinte csak rossz hírekkel tudunk szolgálni nektek, ezúttal sem lesz máshogy. Egy újabb zenész távozott el közülünk, mégpedig az áprilisban a Robotban megjelent Weedeater dobosa, Carlos Denogean, aki tavaly óta adta a ritmust a csapatban. A halála oka egyelőre ismeretlen. (Fotó: POtographic Pictures)

"Nem lehet ezt könnyen megfogalmazni. A tegnapi napon elhunyt a drága barátunk és csapattársunk, Carlos Denogean. Nehéz szívvel és hatalmas szomorúsággal tudjuk csak közölni ezt a szerencsétlen hírt. Nagyon korán hagyta itt ezt a világot, nagyon fog hiányozni nekünk. Mindenkit, aki ismerte Carlost, lenyűgözött a kedvességével és barátságos személyiségével. Hihetetlenül tehetséges zenész volt, öröm volt a társaságában lenni. Valami nagyon különleges ízt hozott a zenekarba és imádtunk vele dolgozni. Nem tudjuk szavakba önteni, mennyire lesújtott az elvesztése. Jelenleg nem tudjuk a részleteket, de megkérünk titeket, hogy hagyjatok minket és Carlos családját is gyászolni. Köszönjük a jókívánságaitokat. Örüljetek annak, amitek van, amíg csak lehet! - Weedeater"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr514203219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum