RockStation

Jövőre jön az új King's X album

2018. október 09. - theshattered

kingsx_2018.jpgLeszerződött a Golden Robot Recordshoz, így már semmilyen akadálya nincs annak, hogy jöjjön az új King's X lemez, a 2008-as XV folytatása. A jövőre várható korongról túl sokat még nem lehet tudni, de ha hihetünk Jerry Gaskill dobosnak, az eddigi legjobb dalcsokrot várhatjuk majd a csapattól.

Doug Pinnick énekes/basszer: "Nagyon izgatott vagyok, hogy megjelenik az új King's X album Mark, Derek és a Golden Robot csapata többi tagjának segítségével. A groove legyen mindannyiunkkal!"

Ty Tabor, gitáros: "Már nagyon várom, hogy a Golden Robot Recordszal dolgozzunk"

Jerry Gaskill, dobos: "Már jó ideje nem adtunk ki nagylemezt. Ezalatt az idő alatt azon gondolkodtam, hogy vajon mikor csinálunk majd új albumot, ha fogunk egyáltalán, mert azt szeretném, hogy a lehető legjobb legyen. Hinni akarok benne. Azt akarom, hogy nagyon jó legyen, akármi is az ára. Nem akarok egy másik hagyományos King's X lemezt csinálni. Úgy gondolom és hiszem, elértük a célunkat. Úgy gondolom és hiszem, itt az ideje és a lehető legjobbat remélem a Golden Robot Records velünk dolgozó csapatától. Részemről mindent megteszek! Lássunk is neki!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814290581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum