RockStation

Elkezdte az új lemez felvételeit a Sonata Arctica

2018. november 07. - theshattered

sonataarcticanov2018-638.jpgStúdióba vonult a Sonata Arctica, hogy felrántsa a jövőre várható új, sorban tizedik nagylemezének az anyagát. A csapat ezzel egyidőben már be is jelentett egy turnét, viszont az nem a hagyományos zajos módon fogja majd utolérni a rajongókat: egy akusztikus körútra kell majd számítani a finnektől. A minket sajnos nem érintő műveletről Henrik Klingenberg, billentyűs árult el pár gondolatot.

"Már a nyár vége óta be vagyunk zárkózva a stúdióba, hogy az új lemezünkön dolgozzunk és úgy döntöttünk, hogy kell egy kis szünet, megyünk és csinálunk néhány koncertet.

2016 nyarán már toltunk egy nyári akusztikus turnét Finnországban, ami egy jó kis muri volt mind nekünk, mint a rajongóknak. A helyzet az, hogy olyan jó volt, hogy megint meg akarjuk csinálni, de most nem korlátozzuk be magunkat Finnországra, hanem első ízben elvisszük egész Európába.

Ez egy egyedülálló alkalom lesz arra, hogy egy teljesen más megközelítésben hallhassátok a zenénket, biztosak vagyunk benne, hogy ezek az esték nagyon különlegesek lesznek. A szettben lesznek olyan dalok is, amiket még nem játszottunk korábban élőben és ki tudja, talán még egy új nóta is lesz a soron következő lemezről. Találkozunk a koncerteken!"

A turnédátumok a következők:

March 13 - N Oslo - Parkteatret
March 14 - S Stockholm - Södra Teatern
March 15 - S Gothenburg - Storan Teatern
March 16 - D Hamburg - Fabrik
March 17 - NL Eindhoven - Effenaar
March 19 - UK London - Islington Assembly Hall
March 20 - NL Haarlem - Patronaat
March 21 - D Aschaffenburg - Colos-Saal
March 22 - F Paris - Le Trabendo
March 23 - F Lyon - Ninkasi Kao
March 24 - I Milan - Teatro Dal Verme
March 26 - CH Pratteln - Z7
March 27 - D Nuremberg - Hirsch
March 28 - CZ Prague - Roxy
March 29 - D Stuttgart - Im Wizemann (Club)
March 30 - D Bochum - Christuskirche

sonataarcticamarch2019tourposter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014358715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum