RockStation

Te mit tennél meg a (kamu)sikerért?

2018. november 10. - theshattered

threatin-1.jpgA napokban egy elég érdekes eset került elő zenei körökben, melynek a főszereplője a Threatin nevezetű zenekar. A csapat egy egyszemélyes formáció, a koncerteken kisegítő zenészek nyomatják elvileg a hangszereket, ezzel nincs is baj, viszont ami ezután jön... Mint kiderült, az önmagát eleve kicsit túltoló, talán túlzottan is bátor, viszont kicsit amatőr Jered Threatin egy egész kamuoldal-hegyet épített ki a formáció köré, így például fizetett (azóta törölt) Facebook- és Youtube-fanok, ál-kiadó, mű zenei híroldal (akiktől az év előadója címet is megkapta), nemlétező szervező cég, valamint egyéb, egyébként okosnak kinéző, de balfasz megoldások. Mindezt a csakis és kizárólag fekete ruhát hordó előadótól.

Persze a legjobb az egészben a meg sem történt turnék hegye, melyre akkor derült fény, amikor egy nulla nézőszámos angol koncertnél a hely illetékese érdeklődött, hogy vajon miújság van a jegyeladásokkal kapcsolatban - mert aki ott volt, az vagy zenész, vagy vendéglistás volt. Ekkor elkezdett borulni a bili, a Sick Chirpse nevű oldalon utána is jártak ennek az egész jelenségnek, az angolul tudóaknak érdemes IDE KATTINTVA elolvasni a full sztorit, vannak benne érdekességek. De hogy lássátok, milyen zenét is játszik az "ezen a világon ritkán látott tehetség", itt van a nagy sláger Living is Dying.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4114363667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum