RockStation

Már másfél órányi új Opeth-dala van Mikael Åkerfeldtnek

2018. november 26. - theshattered

Opeth band.jpgLegutóbb 2016-ban jelent meg nagylemeze az Opethnek, bár a rajongók idén is kaptak csemegét a nem is olyan régen megjelent Garden of the Titans: Live at Red Rocks Amphitheatre című koncertanyag képében. Viszont a csapat vezére, Mikael Åkerfeldt elárulta: nem pihen ő akkor sem, amikor lehetne, van már bőven anyag a Sorceress utódjára.

"Van, bizony! Mondtam is magamnak, hogy ki kellene vennem egy szünetet, talán egy napot, vagy valamit az előző turné után, de azt hiszem, karácsony utánig bírtam. Már szilveszter előtt a stúdióban voltam.

Tavaly decemberben kezdem el írni és már van egy csomó zeném. Azt hiszem, van már másfél órányi anyagom, de lazán fogom kezelni. Nagyon módszeres leszek, nagyon sok dolgot hallgatok, megteszek mindent, hogy biztosan ne legyen hiány semmiből a következő lemezen. Ez nagyon fontos nekem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2414394848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum