RockStation

Megjelent az Édes-dead harmadik kislemeze

2018. december 06. - sunthatneversets

img_3857.jpeg

Elkészítette harmadik kislemezét az Édes-dead, ami az Ebben az életben címet viseli! Az igazi nyári slágereket felvonúltató 7 számos gyűjteményen a táncra késztető bugi mellett megtalálható a vad érzelmekkel teli zúzás! A zenebarát hallgató könnyen elmerenghet! De nem itt!

"Mert nincs idő nézelődni, /nem érünk rá!/ most kell minden és különben is kapaszkodjon, aki ide merészkedett mert az album végére mint egy örvény vagy mint a lassan süllyedő Titanic, lehúzza az embert a mélybe... és amit itt hallott az már örökké ott fog motoszkálni a fejében! A koncepció egyszerű volt; a dalok többsége ahogy a próbateremben megszületett, abban a formában hagytuk! Minimális fűszer lett hozzáadva, hogy az igazi nyers valója megmaradjon!"- mondja a lemezről a zenekar

A zenekarhoz az év elején csatlakozott Mr B a basszusgitáros, így végre megerősítve a bandát /Ricsi-dobok, Jimi-gitár, szöveg/. A felvételek a Dürer pincében MRC segítségével készűltek 2018 őszén!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2914442684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum