RockStation

Strayght - Új dallal jelentkezett a Godgiven

2018. december 20. - sunthatneversets

godgiven_2018_1.jpg

Aki nagyjából képben van a Godgiven tevékenykedéseivel, észrevehette, hogy némileg remete-üzemmódba kapcsoltak az utóbbi időkben. Ez részben tudatos döntés volt, mivel jelenleg mindennél nagyobb prioritást kapott a lemezírás, illetve mindannyiuknak rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie az utóbbi időkben, amik jelentősen visszavetették a zenekar lendületét.

Így tehát az év elején bemutatott Self is Team után itt volt az ideje, hogy újabb életjelet adjanak magukról a Strayght című nóta formájában. A dal is ezt a kemény időszakot dolgozza fel, és egyúttal a zenében, a szövegben is rengeteg visszautalást tartalmaz a régebbi munkásságukra, mivel ez egy korszak lezárása, és egy új időszámítás kezdete.

"A gyík-koncepció régi terv volt, így nagy öröm, hogy Szekeres Dávid (Catasstrophy Prod., ex-Godgiven dobos) operatőr-vágó-rendező segítségével méltó formában tudjuk prezentálni az üzenetet: mindig előre kell menni, mindig felfelé, a fény felé! Attól még lehet egyenes az út, hogy nincsen előre kitaposva... Dávid igen profi munkát végzett, úgyhogy csakis HD beállítással érdemes nézni a művét! ;) A zenei rész ismét a Ghostship Recordings stúdióban került felvételre, Tóth Gábor producerkedésével, akivel mostanra úgy összerázódtunk, hogy teljesen egyértelmű, hogy vele készítjük a lemezünket is!

Ilyenkor szokás még tervekről is beszélni, de sok újat nem tudunk mondani: jövő év elején felvesszük a nagylemezt, aminek igyekszünk kiadót találni. Egy meglehetősen egyedi, változatos anyag várható, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz figyelni! Mindeközben újra nyakunkba vesszük az országot, és jó eséllyel európát is. Úgyhogy töretlen erővel folytatjuk a saját utunkat, amihez a Strayght-nél frappánsabb felvezetést el sem tudnánk képzelni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814502454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum