RockStation

Ide told el a biciklit! - Februári koncertajánló rockereknek

2019. január 06. - KoaX

0metallica2018_06.jpg

Új rovattal jelentkezünk 2019-ben, aminek a célja öt koncertet kiemelni azok közül, amik a következő hónapban várnak ránk. Természetesen nem fogunk tudni mindenki ízlésnek megfelelni, de azért igyekszünk változatos programajánlót készíteni. Nézzük is, hogy mi vár ránk februárban!

A hónapot FEBRUÁR 2-ai koncertjével az IGNITE nyitja, a a FISH! társaságában, ráadásul dupla koncerttel az Akváriumban!  

Nem gyenge hónapkezdés, de ez még korán sem a vége. Egész hónapra el leszünkunk látva remek koncertekkel. A következő, egy számunkra kultikus alak önálló estje lesz az A38 hajón. Illetve az önálló kifejezés az relatív, mert John Garciával jön a Band Of Gold is FEBRUÁR 3-án. Hallhatunk majd jó pár nótát a szóló lemezeiről az öreg stonernak, de az is biztos, hogy pár Kyuss nóta is felcsendül, ha szerencsénk van ezek mellett talán pár Unida szerzeményt is hallhatunk.

A stoner-vonalon haladunk tovább csak a hajóról átevezünk a Dürer Kertbe, ahol a Monster Magnet fogja megmozgatni a  közönséget FEBRUÁR 6-án.

Kellene most egy kis pihenő? Nem igazán kapunk, ugyanis FEBRUÁR 12-én az Akváriumban merülünk megint alá, hogy a Skindred mozgassa meg a nyakunkat, a lábunkat. Lesz tánc, Kill Dö Páwő és helikopterezés, ahogy azt megszokhattuk a zenekartól.

Na, még egy bulit bírj ki és aztán a hónapra mi békén hagyunk. FEBRUÁR 14-én triplázik a Hed-Pe. Ez az este tökéletes alkalom a romantikára, a Bálint-nap megünneplésére, és arra, hogy harmadszorra is megmutassuk az Amcsiknak, hogy megéri ide továbbra is visszajárni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7814534164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum