RockStation

Kísérletezős, a White Pony-ra emlékeztető lesz az új Deftones-lemez

2019. március 11. - theshattered

deftones_2016_2.jpgErre az évre várható a Deftones legújabb nagylemeze (melyen Stephen Carpenter is újra nagyobb részt fog vállalni), a 2016-os Gore utódja. Chino Moreno állítása szerint egy elég kísérletezős hangulatú lemezre kell majd számítania a rajongóknak, de a klasszikus album, a White Pony is szóba került, mint viszonyítási alap.

"Jó kérdés, nem tudom, nehéz megmondani. Még a dalírási folyamatban vagyunk, nem igazán tudnék betekintést adni, hogy mit is csinálunk. Minden alkalommal, amikor összeülünk és írunk, egy kicsit átalakul a dolog.

Úgy érzem, kísérletező módba álltunk most át, ami a legviccesebb fázis, amiben csak lehetünk. Természetesen a karrierünk legnagyobb alkotása a White Pony, az egyben a kereskedelmileg is legsikeresebb lemezünk is, de az volt egyben az egyik első kísérletezős lemezünk is, főleg akkoriban, amikor megjelent. Azt az albumot elkészíteni... Mi is a legjobb szó rá? Nagyon szabadnak éreztük magunkat.

Igazából azt csináltunk, amit szerettünk volna, akármi is történt. Nem igazán passzolt a környezetünk zenéivel, legyen az akár a kortársainké, vagy akármilyen másik zene."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214681704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum