RockStation

Egy hegynyi saját pénzt ölt az új albumába Devin Townsend

2019. április 02. - theshattered

devinempath.jpgSzázhetvenezer kanadai dollárt, azaz mintegy harmincöt millió magyar forintnyi összeget ölt bele a legújabb, múlt pénteken megjelent albumába, az egyébként zseniális Empathba Devin Townsend (még ma olvashattok róla nálunk egy lemezismertetőt). A kopasz zseni vagyona a további kiadói támogatás ellenére is olyan szinten ráment erre a lemezre (melyen több vendégzenész, egy teljes kórus és nagyzenekar is szerepel), hogy elmondása szerint, ha nem hozza a megfelelő bevételeket a dalcsokor, akkor le is húzhatja a rolót.

Természetesen ezért Townsend arra kéri a rajongóit, hogy a korábbi nyilatkozatainak ellentmondva, NE lopják el, töltsék le az Empath anyagát, hanem aki teheti, vegye meg, támogassa őt ezzel is. Minderről egy hosszabb, az alábbiakban olvasható tweet-sorozatban számolt be a zenész.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5214732331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum