RockStation

Érkezik a Batushka következő lemeze

2019. április 30. - theshattered

batushka2019.jpgAz év elején egy kisebb lökéshullámot generálva kettévált az utóbbi idők egyik legeredetibb black metal zenekarának, a Batushkának a két alapítótagja. A gitáros, Krzysztof “Derph” Drabikowski állítása szerint az énekes, Bartłomiej “Bart” Krysiuk kitúrta ők a saját csapatából, ennek a részleteiről IDE KATTINTVA tudtok bővebben tájékozódni, nem fejtenénk ki újra. Az énekes-féle Batushka viszont nem tervez a babérjain ülni, leszerződtek a Metal Blade-del, akiknél még idén megjelenik az új dalcsokor. Minderről egy hosszabb Facebook-bejegyzésben számoltak be.

"Itt az ideje megtörni a csendet.

Soha, senki sem tagadta Mr. Drabikowski a zenekarhoz való hozzájárulását, sem erkölcsi, sem jogi értelemben. Drabikowskit elismerjük a Litourgiya album kiadásában, felvételében, valamint megírásában és részletes előadásában is. Ennek ellenére senki sem lesz egy személyben a Batushka, a kilétünk is okkal maradt rejtve. Egy ember, aki azt állítja, hogy szereti a munkáját, irányított magában mindent, elvett, de sosem adott hozzá. A Batushka, amit szerettek, ezen ember kapzsisága miatt ment volna tönkre.

Már a kezünkben van egy alkotásnak a maszterszalagja, amely magáért fog beszélni. Az eredeti zenekar egyben van és aláírását adta egy izgalmas Metal Blade szerződésre, akik világszerte fogják terjeszteni azt... Egy kivétellel.

Azok, akik támogatták Drabikowski ügyét, kérlek, maradjatok vele... De tudjátok, hogy ő nem a Batushkat képviseli. A Batushka itt található."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1714795666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum