RockStation

A következő Bon Jovi album címe...

2019. augusztus 28. - theshattered

bon_jovi_2016_3.jpgBedobta a következő nagylemezének, a 2016-os This House Is Not For Sale utódjának címét a Bon Jovi. A zenekarvezető / frontember egy pár szót is elárult az egyelőre még ismeretlen beltartalmú anyagról, de... Azért a megjelenésre várni kell még kicsit - még akkor is, ha a felvételek a pletykák szerint már készen vannak.

Szóval, csak hogy a lényegre térjünk, a lemez címe: Bon Jovi: 2020 lesz. Erről ezt mondta az énekes: "Választási év lesz, szóval miért ne? Rosszabb már nem lehet. A This House Is Not For Sale személyes dolgokkal foglalkozott, azokat már magunk mögött hagytuk. Tisztán látom, hogyan is fogunk tovább haladni."

A dalok többek között a veteránokról, a poszt-traumatikus stressz szindrómáról is szólnak majd, de a mostanában történt texasi és ohioi lövöldözések sem maradnak majd említés nélkül. Viszont egyelőre többet nem tudni az alkotásról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6715027748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum