RockStation

Papa Emeritus IV vezetésével jelenik majd meg az új Ghost-album

2019. október 02. - theshattered

ghostpromo.jpgIgaz, még fut a Prequelle albumciklusa - nemsokára Budapest is útba esik majd! - de a Tobias Forge-vezette csapat egyre inkább már a következő, várhatóan 2021-ben megjelenő nagylemezre koncentrál. A jövőre a tervek szerint pihenőpályára, legalábbis nagyrészt koncertmentes időszakra kerülő Ghost a friss nagylemezen újra visszatér a "pápai" időszakba, Forge elmondása szerint az egyelőre még természetesen ismeretlen című, tartalmú lemez Papa Emeritus IV vezetésével kerül majd bemutatásra.

Forge: "Annyit már tudok, hogy a következő Ghost album énekesének neve Papa Emeritus IV lesz. Ő lesz a negyedik Papa Emeritus. De hogy kicsoda is ő, nem tudjuk még."

Hogy ez a jelenleg Cardinal Copia néven futó karakter felemelése, vagy egy teljesen új történeti szál kezdete lesz, azt nem lehet tudni, viszont Forge elég komoly tervekkel vág neki a következő korongnak: "Megnéztem egy csomó ötödik nagylemezt, hogy kicsit képbe kerüljek, milyennek kell lennie egy ilyen albumnak - erre az Iron Maiden Powerslaveje kitűnő példa. Az ötödik nagylemezzel a karrieredben már elérsz egy olyan pontra, ahol fel van építve minden, megvan az emberek bizalma és elvárása, így valami igazán különlegeset kell kipakolni a rivaldafénybe."

ultimatetour.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4715186186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum