RockStation

Februárban jelenik meg a ZZ Top új DVD-je

2019. december 13. - theshattered

ZZ TOP 2012.jpgMár csak február végéig kell várni, hogy mindenki megnézhesse a ZZ Top nemrég bemutatott filmjét, a ZZ Top: That Little Ol' Band From Texast. A három bajszos-szakállas-szemcsis koma karrierjét bemutató, valamint extra finomságokat rejtegető pakk egész pontosan február 28-án fog megjelenni, már mindenféle csomagban előrendelhető lett.

A Blu-ray + DVD pakkban a ZZ Top története lesz látható egészen a kezdetektől fogva interjúkkal, archív felvételekkel felturbózva és olyan arcok kalapemelésével, mint Billy Bob Thornton és Josh Homme. Ha ez még nem lenne elég, egy további koncertfelvételekből álló blokkot is ráraktak a platóra, kezdve, mint egy csakis ide rögzített Gruene Hallos bál anyagával, valamint további koncertfelvételekkel 1976-ból és 1981-ből. Fincsi, mi?

Billy Gibbons: "Szerintem még a legkeményvonalasabb rajongóink is meg fognak lepődni, miket fognak hallani ezekről a szakállak és olcsó napszemüvegek mögé bújt emberekről. Ott leszünk, fenn a vásznon, egy olyan valamit láthattok majd, amit örömmel osztunk majd meg az összes rajongónkkal."

Az előrendelői csomagok IDE KATTINTVA mazsolázhatók át.

zztopmovieposter.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4615349954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum