RockStation

Agresszívabb új lemezt készít a Bullet For My Valentine

2020. május 20. - theshattered

0bulletformyvalentine2019_50_eredmeny.jpgJavában készül a Bullet For My Valentine következő nagylemeze, ami a 2018-as Gravity kistestvére. A csapat énekese, Matt Tuck szerint egy brutális, technikás albumra számíthatunk majd rengeteg agresszív énekkel. A járvány miatt leállított előkészületek folyamán hét tételt már összeraktak, ami még a frontember szerint is egy jó kiindulási pont lesz.

"Elég brutális album lesz, hogy őszinte legyek. Nem is lehetne nagyobb kontrasztban a Gravityvel, ha a vadságát nézzük. Nagyon technikás lesz, de nem tudom, miért. Csak hozzuk, ami jön, mint zenekar, mint zenész, dalszerző, nyomatjuk, ami előreviszi a hajót. Ezúttal a súlyosabb dolgok kerültek elő nagyobb számban. A riffek zúzósak lesznek. Körülbelül hatvan százalékban agresszív ének, negyven százalékban tiszta, ilyen arányban még sosem dolgoztunk. Súlyos lesz és technikás. Azok a Bullet-fanok, akik szeretik a csapat ezen oldalát, azok élvezni fogják, izgalmas lesz. Egyelőre jónak tűnik a dolog."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr615708984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum