RockStation

Újabb zenével foglalkozó könyv érkezik!

2020. május 20. - KoaX

alparfeszt2.jpg

Újabb zenével foglalkozó könyv érkezik, ráadásul most magyar vonatkozású! Az Alpárfesztet bemutató könyv tördelése már folyik nagy erőkkel, így néhány hét múlva már elő is lehet rendelni a könyvet! További részletek a tovább gomb használata után találhatóak!

"Te, aki ezt a könyvet a kezedben tartod és arra vágysz, hogy elolvasd minden betűjét, bizonyára érzed és érted a dörgést. Elmerültél már a magyar underground egyedi világában, akár a színpadon, akár a színpad előtt tombolva, akár egy hosszú éjszakai utazás résztvevőjeként. Értél már haza hajnalban, fáradtan, egy ezerfokon megélt koncert után, s az után, hogy visszapakoltad a hangcuccokat a próbaterembe ,,kiégett aggyal”…

Voltál már az Alpárfeszten és hallgattad a Burning Full Throttle drive rock-ját, érezted, ahogy megremeg a föld a lábad alatt, amikor Apey-ék oda teszik magukat, buliztál már egy hatalmasat a Don Gatto-ra vagy éppen egészen más irányba sodort el a Baron Mantis lendülete. Hosszú-hosszú már a sor szerencsére…

Ha nem ismered ezt a világot, de kíváncsi vagy rá, akkor is érdekes olvasmány lehet számodra ez a könyv, hiszen bepillantást nyerhetsz egy olyan helyre, ahol a szabadság, az összetartozás élménye, a kulturális küldetés, a közös alkotás öröme, az ifjúkori álmok valósággá válása játszódik. Folytathatnám ezt a sort még sokáig, de úgy is mindenre fény derül majd számodra…"

A kiadvánnyal kapcsolatosan érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: undergroundkonyv@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3215708866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum