RockStation

Máris új dalokon dolgozik a Trivium!

2020. június 08. - theshattered

trivium-2020.pngMég meg sem állt az első porréteg a Trivium legutóbbi albumának, a What The Dead Man Saynek a tokján, máris új dalokon dolgozik a floridai kvartett. Ennek persze elég sok köze van ahhoz, hogy a járványhelyzet miatt otthonlétre ítéltetett a csapat, de azért mégis fura, hogy máris bennük van a boogie!

Corey Beaulieu: "Mivel mindannyian otthonragadtunk és nincsenek turnétervek, elkezdtünk új dalötleteket írni és küldözgetni egymásnak. Úgy vagyunk vele, ha már egyszer nem tudunk turnézni, talán össze rakhatunk néhány számot, ami majd a valamikori tizedik lemezen lesz rajta. Volt olyan körülbelül három év az előző két lemez között, szerintem a következőt hamarabb kiadjuk majd, mint az emberek gondolnák. Egyszerűen az alkotásra használjuk fel a keletkezett szabadidőnket. Egyelőre azok a dalok, amiket én írtam és néhány Paolo által írt téma is elég vadnak tűnik."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7115754026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum