RockStation

Még keresi a szólóprojektjének énekesét Dino Cazares

2020. június 17. - theshattered

0fearfactory2012_06.jpgA Fear Factory nyakában egy rakat per, emiatt nem történik a legendás zenekarral semmi, viszont Dino Cazarest ez nem állítja meg az alkotástól. A gitáros egy neves zenészekkel összehozott projektben is érdekelt (ez a már ismert Asesino), eggyel viszont még adós magának és a közönségnek: egy ezektől független szólóprojekttel, aminek még keresi az énekesét. Dolog az lesz, mert jelentkező az van, a stílust valahol a Fear Factory és a Divine Heresy vonalában lőtte be. Erről Terry "Beez" Bezernek beszélt a Demanufacture lemez huszonötödik évfordulója apropóján.

Dino Cazares: "Határozottan több időm van zenész írni. Már majdnem kész vagyok az egyik csapatommal, az Asesinoval, ami orgyilkost jelent spanyolul. Ez lényegében egy grind/death projekt, amit a Static-X-es Tony Camposszal és Possessedből is ismert Emilio Márquezzel tolok. Ez egy projekt zenekar, ez lesz a harmadik nagylemezünk, épp most fejezzük be. De dolgozok a saját projektemen is, ennek még nincs neve. Az énekesjelölteket hallgatom meg éppen, videón természetesen. Több, mint háromszáz ember van, aki részt akar venni ebben a projektben, rengeteg munka van vele. De dolgozok rajta! Aztán még meglátjuk, mit hoz a jövő a Fear Factory számára."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr215814816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum