RockStation

Vendégekkel megpakolva jön a Crippled Black Phoenix friss lemeze

2020. július 27. - theshattered

cbp2020.jpgEllengæst lesz a címe a Crippled Black Phoenix legújabb dalcsokrának a címe, melyet vendégekkel rogyásig megpakolva szabadítanak a nagyvilágra. Az október 9-én megjelenő lemez első előzetese holnap érkezik, ekkor indul majd be az előrendelés is. A borítót, a dallistát és a dalokban felbukkanó vendégek listáját már meg tudjuk mutatni!

som574-crippled-black-pheonix-ellengaest-1000x1000px-72dpi-rgb.jpg

1. House Of Fools (7:52) - Vincent Cavanagh (ének) és Belinda Kordic (háttérének)
2. Lost (8:11) - Belinda Kordic (ének) és Vincent Cavanagh (háttérének)
3. In The Night (8:38) - Gaahl és Belinda Kordic (duett)
4. Cry Of Love (5:46) - Ryan Patterson (ének) és Suzie Patterson (háttérének)
5. Everything I Say (7:21) - Belinda Kordic (ének)
6. (-) (1:51)
7. The Invisible Past (11:26) - Jonathan Hulten (ének)
8. She’s In Parties (3:51) - Belinda Kordic (ének), Suzie Stapleton (gitár)

cbp2020plus.jpg

Vincent Cavanagh (ANATHEMA): "Megtiszteltetés volt egy olyan zenekarral dolgozni, akiket évek óta tisztelek. Plusz bárki, akinek macska van a zenekari fotóiban, plusszal indul nálam."

Jonathan Hulten (TRIBULATION): "Már amikor először hallottam az Invisible Pastot, magával ragadott az utaztatós és hipnotikus, csodálatos légköre. A lehető legtöbbet beleadtam, hogy egy következő szintre emeljem a dalt, büszke vagyok, hogy egy ilyen feladatot bíztak rám. Köszönöm, Justin és CBP, hogy ott lehetek az Ellengaest közreműködőinek listáján."

Ryan Patterson: "Megtiszteltetés és öröm, hogy a CBP bővebb családjának részese lehetek, először, mint turné basszusgitáros, turnétag, most meg mint a Cry Of Love énekese az Ellengaesten. Amellett, hogy ott van közöttünk a zenefanatikusra jellemző erős kötelék, Justint, Belindat és engem összeköt az állatok iránti imádatunk, az etikus vegán életmódunk, valamint a macskák iránti szeretetünk - akiknek a Cry Of Love-ot és az egész Ellengaestet is dedikáltuk."

Suzie Stapleton: "Amikor Justin meghívott a felvételekre Lincolnshire-be, egy pillanatig sem haboztam, hogy vonatra szálljak. A The Jeffrey Lee Pierce Sessions Project óta rajongója vagyok a zenekarnak, de azóta egyszer sem sikerült találkoztunk. A Chapel Studios egy varázslatos hely, igazi megtiszteltetés volt részt venni ebben a kollaborációban - végig valamiféle boszorkányos varázslat volt a levegőben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2716078876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum