RockStation

Vomit Comet - Megjelent a Pozvakovski új dala!

2020. december 15. - rockstation

pozvakowski_promo_2020.jpgA nagy leállás alatt a Pozvakowski is elkészítette az új anyagát, viszont erről még csak egy dalt mutattak be. A csapat a Vomit comet című trekkhez egy videót is forgatott, a végeredmény és minden fontosabb infó lentebb található meg.

Az ismert körülmények miatt ezt az évet nagyrészt dalszerzéssel töltöttük és ugyan összejött több tétel, úgy döntöttünk, hogy most egy dalt veszünk fel, eddigi gyakorlatunktól eltérően single-ként jelentetjük meg. Az is lehet hogy része lesz majd a következő nagylemez anyagának... ezt még nem tudjuk, de manapság nem is annyira fontos.
A Vomit Comet-et Debrecenben vettük fel, egyébként a Perihelion próbatermében, igyekeztünk a lehető legélőbb hangzást rögzíteni, ezért pedig Vasvári "vasvárigyula" Gyula felelt.

A vomit comet amúgy azoknak az óriási repülőgépeknek a beceneve, amikben a súlytalanságot szokás szimulálni oly módon, hogy felrepülnek több ezer méter magasra, majd onnan zuhannak percekig.. majd ismét fel, és ismét zuhanás. Dalcímeket eddig sem volt szokásunk különösebben túlmagyarázni, most is legyen elég ennyi... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7616340202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum