RockStation

Nyerj páros belépőt a Slipknot budapesti koncertjére!

2020. január 12. - sunthatneversets

79292858_10157324047217672_2878009472825950208_n_1.jpg

Február 4-én ismét Budapestre látogat a rock- és metalzenei színtér jelenleg egyik legsikeresebb és legnépszerűbb zenekara, a Slipknot. A Papp László Sportarénában a zenekar előtt a blackker Behemoth lép majd fel. A Live Nation és a RockStation jóvoltából most két darab páros belépőt nyerhettek a koncertre, amennyiben jól válaszoltok három egyszerű kérdésre.

Tovább

A tizenhármas jegyében - Hamarosan érkezik a Gotthard új albuma!

gotthard_2018_b-w2_by_franzschepers.jpgMárcius 13-án adja ki az új nagylemezét, a #13-t a svájci hard rock csapat, a Gotthard. A veteránok a megjelenés után pontosan egy hónappal, április 13-án Budapesten is bemutatja majd az albumot, ennek a helyszíne a Barba Negra lesz. Addig is, hogy legyen mivel készülni, illetve hogy egy kis betekintést kapjunk a nagylemezeb, a Missteria című dalt már ki is adta a zenekar, melyhez egy klip is készült.

Tovább

Monomania - Jön a The Word Alive új lemeze!

the-word-alive2020.jpgÚj lemezre készül a mostanában Magyarországon is rendszeresen megforduló The Word Alive. Az amcsi metalcore csapat 2018-ban jelentkezett legutóbb nagylemezzel a Violent Noise képében, a friss anyag Monomania címen lesz elérhető. A február 21-én megjelenő alkotásról a címadó dal, mely egyben a lemeznyitó tétel is, már meg is lett filmesítve.

Tovább

Új dallal gyilkol a God Dethroned

god-dethroned-illuminati-1.jpgKiadta a február 7-én megjelenő új nagylemezének, az Illuminatinak második lemezelőzetes dalát és videóját az Obscura társaságában Budapestre látogató God Dethroned. A február 23-án a Dürer Kertben zakatoló brigád a Spirit Of Beelzebub című dalt filmesítette meg, melynek története a másik, már korábban kiadott promós dal, az Illuminati elé nyúl vissza.

Tovább

The Disease - Friss nótával és videóval lázad az Anti-Flag

anti-flag2019.jpgÚj dallal promózza a jövő hét pénteken érkező friss korongját az Anti-Flag. Az amcsi punkzenekar a The Disease című tételt szemelte ki a 2020 Vision című albumról, amely hozza a megszokott, punkosan odamondós, rendszerellenes szintet! Extraként lehozzuk mellé a korábban kiadott másik két klipes nótát, az Unbreakablet és a Hate Conquers Allt is.

Tovább

Underneath - Hamarosan jön az új Code Orange-lemez!

code_orange_2018.jpgTegnap csak úgy bedobott egy dalt a Code Orange. Az Underneath című dal a március 13-án megjelenő hasonló című nagylemez első előfutára, érdemes ráfülelnie minden HC / metalcore-fannak - igaz, van benne némi csavar az eddig megszokottakhoz képest. A zenekar legutóbbi nagylemeze, a Forever 2017-ben jelent meg.

Tovább

Hallgasd meg az Apocalyptica új lemezét!

apocalyptica2019.jpgTegnap jelent meg a hamarosan a Sabaton és az Amaranthe társaságában Budapestre látogató Apocalyptica új nagylemeze, a Cell-0. Az ezúttal újra énekes nélkül felvett lemezen összesen kilenc tétel hallható, igaz, ennek ellenére a játékidő nem feltétlen rövid, a legtöbb szerzemény hat perc feletti terjedelemre duzzadt a dalírás alatt.

Tovább

Kiadta a szóló EP-jének első új dalát Mark Morton

markmortonsnowbound.jpgJövő hét pénteken új szólóanyaggal jelentkezik a Lamb Of God gitárosa, Mark Morton. A tavaly teljes nagylemezzel jelentkezett húrnyűvő egy főleg csendes dalokból álló EP-vel, az Etherrel kedveskedik majd a rajongóinak, melyből a lemeznyitó, Mark Moralesszel közös All I Had To Loset már be is mutatta a nyilvánosságnak.

Tovább

Protector/Weakness Leaving My Heart - Két klip egyben a Heaven Shall Burn epikus nagylemezéről!

heaven_shall_burn_bandfoto.jpgRendesen megrakja a rajongók hallójáratait a négy év szünet után új nagylemezzel jelentkező Heaven Shall Burn. Az Of Truth And Sacrifice című dupla lemezen tizenkilenc dal fog sorakozni több mint kilencven pernyi játékidővel, a limitált kiadáshoz még egy másfél órás doksifilm is társul majd - mondhatni, baráti a kiszolgálás! A csomaghoz a germán metalcore horda kapásból nem is egy, hanem rögtön két klipet is készített, ezeket egybe csomagolva adta ki országnak-világnak.

Tovább

Neves vendégekkel megpakolva érkezik majd a második Me And That Man-album

meandthatmandec2019_638.jpgVégre lehozott minden fontos infót a legújabb nagylemezéről Nergal-vezette Me And That Man. A New Man, New Songs, Same Shit Vol. 1 címre keresztelt tizenegy dalos album március 27-től lesz elérhető, ráadásul nem is akárkik köszönnek majd be rajta egy kis vendégszereplés erejéig!

Tovább

Elhunyt Neil Peart, a Rush dobosa

ethan-miller-getty-images.jpg67 éves korában elhunyt Neil Peart, a Rush dobosa és szövegírója. A zenész január 7-én hunyt el Santa Monica-i otthonában. A zenekar Twitteren erősítette meg a hírt pénteken. A zenész az elmúlt három évben agydaganattal küzdött, de betegségét gyakorlatilag titokban tartották, halálának híre valószínűleg a legtöbbeket váratlanul érte. Peart játéka dobosok számos nemzedékére gyakorolt felbecsülhetetlen hatást. Nyugodjék békében! /Fotó: Ethan Miller/

Tovább

Megérkezett a My Dying Bride új klipje!

mdb2020.jpgAz ígéretekhez híven kiadta a nem is oly' régen bemutatott új dalához, a Your Broken Shorehoz készített videót a My Dying Bride. Az öt évvel ezelőtt megjelent Feel The Misery óta rengeteg problémát, változást megélt csapat (időközben két tag is távozott a doom metal szextettből, az énekes, Aaron Strainthorpe ötéves kislányánál pedig rákot diagnosztizáltak) március 6-án adja majd ki az új dalcsokrot, melynek címe The Ghost Of Orion lesz.

Tovább

Új szólóanyagot adott ki a Coheed & Cambria gitárosa

cleveland-photo.jpgMintegy tizenkét év kihagyás után friss anyaggal jelentkezett a Coheed & Cambria gitárosának mellékprojektje, a Fire Deuce. A már a formáció nevéből adódóan is pihent muzsikát tartalmazó Lords Of Diesel már a harmadik ilyen kiadvány a poénos elemek mellett elvétve komolyabb részekkel sem spóroló csapattól, az elődök 2005-ben és 2007-ben jöttek ki.

Tovább

Phil Demmel szólózik a Disciples Of Verity új dalában

disciples-of-verity.jpgMivel sokaknak még valószínűleg nem ismerős a Disciples Of Verity neve, leírnánk gyorsan, kik is csapják itt a zajt: Corey Glover (Living Colour), Corey Pierce (ex-God Forbid), George Pond (ex-Negative Sky), Mark Monjoy (Sekond Skyn) és Danny Puma (Negative Sky). Fincsi, mi? A csapat még idén ki fogja adni az első lemezét, a Pragmatic Sanctiont, viszont addig is jönnek az előzetesek: a frissen bemutatott Lying To Myself című dalban ráadásul nem kisebb név penget, mint a volt Machine Head-gitáros, Phil Demmel!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum