RockStation

Négydalos akusztikus karantén-koncertet adott a Therapy? énekese

2020. május 03. - theshattered

_mg_7952.JPGEgy bő tíz perces ajándékbulit adott a Therapy? frontembere, Andy Cairns. A rövidke szettben olyan tételek kerültek elő, amelyek a nem is olyan régen megjelent Greatest Hits (2020 versions) című válogatáson is ott vannak.

Tovább

AC/DC-t dolgozott fel Sammy Hagar zenekara

sammyhagarcircle.jpgFolytatja a korábban megkezdett, Lockdown Sessions címre keresztelt sorozatát a Sammy Hagar & The Circle. Az ex-Van Halen énekes által vezetett csapat a legújabb részben az AC/DC mindenki számára ismert klasszikusát, a Whole Lotta Rosieját játszotta el, de a listában ott lesz az összes eddigi rész is, ha esetleg lemaradtatok volna róla.

Tovább

Tool és RATM slidegitáron - Nem gondoltad volna, hogy kell, mégis jó, ha van!

dan-dubuque-covering-ratm-on-weissenborn-slide-guitar.pngA fel- és átdolgozásoknak se szeri, se száma, ami érthető is. Miért ne róná le valaki a tiszteletét a kedvence előtt, ha megteheti? Főleg, ha valami egyedi módon teszi meg azt! Például Dan Dubuque, aki slide gitáron tolja a Tool és a Rage Against The Machine dalait kint, a havas folyóparton. Amellett, hogy még jól is tolja, az egésznek olyan pszichedelikus / redneck hangulata lett, hogy mindjárt kiülünk a kazalba!

Tovább

Ti vagytok a bajnokok! - A Queen és Adam Lambert is tiszteleg a járvány frontharcosai előtt

0queen2017_50_eredmeny.jpgA We Are The Champions otthoni verziójával tiszteleg a járvány idején is komoly feladatokat ellátó emberek, így például az egészségügyben dolgozók előtt a Queen + Adam Lambert. A klasszikus nóta ezen verziója alá a kiemelt személyeket megörökítő videókat is beszúrt a két legendából és fiatal énekesből álló trió, ha jól figyeltek, még egy magyar mentőkocsit is elkaphattok!

Tovább

Karanténprojekt-hegyek: Együtt nyomták a Jinjer és a Suicide Silence tagjai!

jinjersuicide.jpgKözösen nyomott Nirvanat Tatjana és Eugene a Jinjerből, valamint Alex Lopez a Suicide Silenceből. Míg az első kettő a megszokott szerepében (ének és basszus) tetszelgett, addig Lopez az otthonos dobok mellett a gitárt is a nyakába akasztotta és megszületett a Territorial Pissings általuk értelmezett verziója!

Tovább

Törölte minden 2020-as koncertjét a Bad Religion

bad-religion-profane-rights-of-man-new-music.jpgIgaz, most Magyarországot nem érintették volna, de azért érdemes beszámolni róla: nem halasztotta, hanem törölte minden 2020-as koncertjét a sokat látott punkcsapat, a Bad Religion. Ez a húzás annyiban másabb, mint más, "halasztós" zenekaroknál, hogy a rajongók kapásból visszakapják a jegy árát (ahol lehetséges), nem pedig egy valamikor pótolt turnéra ruházódik át a beugró. Természetesen amilyen hamar csak lehet, pótolni fogják a kiesett koncerteket, de ez reálisan gondolkodva leghamarabb 2021-ben lehet majd.

Tovább

Közös projektben a Lamb Of God, a Power Trip és a Kreator tagjai

0kreator2018_13_eredmeny_eredmeny.jpgMivel a közös turnénak reszeltek, más elfoglaltságot keresett a Lamb Of God, a Power Trip és a Kreator egy-egy tagja. A Mark Morton, Mille Petrozza és Riley Gale-alkotta trió egyelőre még csak készül a nótákra, de az ígéretek szerint igen nagyot fog szólni! Mondjuk a nevek alapján meg is hisszük azt! Füleket készít!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum