RockStation

Bizony, készül az Arch Enemy következő albuma is!

2021. február 10. - theshattered

arch_enemy_1.jpgEgyelőre még nem tudni pontosan, mikor fog megjelenni, de szorgosan készül az Arch Enemy következő sorlemeze. Ezt az éppen a következő szólóalbumán ügyködő Jeff Loomis árulta el a The Riffhard Podcastnek, ahol természetesen több érdekességet is elárul az aktuális dolgaival kapcsolatban.

Jeff Loomis: "Az elmúlt pár hónapban az új szólólemezem anyagán dolgoztam. Ez a harmadik szólóalbumom lesz a Century Mediánál, teljesen instrumentális dolog lesz. Rendesen lekötöm magam vele, emellett másoknak játszok fel vendégszólókat. Éppenséggel videójátékokhoz is írogatok muzsikákat.

Az új Arch Enemy szólóin is ügyködök. Nem tudom még, mikor fogjuk kiadni, de hamarosan én is megkezdem a munkálatokat. Van egy feltételes turnénk szeptemberre, ha összejön. Remélem, így lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4216422060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum