RockStation

Kend meg Budapestet! - Itt a Butterbros új videója

2021. június 07. - rockstation

butterbros_photo_jpg.jpg

Szeretitek a vajas kenyeret parizerrel? És gondolkodtatok már rajta, hogy milyen lehet az zenei formában? Elérkezett a nagybetűs pillanat, ha az elsőre igen a válaszod, végre a másodikra is megkapod a választ! A Butterbros tavasszal adta ki a Panem et Parizer kislemezt, aminek a Nature című dalához egy... Fura videó készült. Kenjétek meg ti is Budapestet!

Első kislemezünket, a Panem et Parizert 2021 tavaszán adtuk ki, majd nem sokkal később jelentettük meg (a szinte teljesen önerőből készített) első videóklipünket, melyet az EP második dalához, a Nature-höz forgattunk.

Nem fogjuk a kedves nézőnek előre elmondani, hogy milyen cselekményszálat lásson bele a műalkotásba, és értelmezési alternatívákat sem fogunk a szájába adni, mert ezzel a klip lényege veszne el. Ez egy underground banda underground videója, mindenki reagáljon rá kedve szerint. Annyi háttérinformációt azonban mégis csak adnánk, hogy azon a bizonyos forgatási napon mindhárom bandatag úgy ért haza az egész napos munka után, hogy: „Anya büszke leszel rám! Ma én meg a haverok megkentük Budapestet.”

A klip készítői:
Rendező: Butterbros
Operatőr: Tarsoly Benedek, Butterbros
Vágó: Lukács Levente

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2116583884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum