RockStation

Doggiven - Itt a Godgiven új dala!

2021. június 08. - sunthatneversets

godgiven_band_2.jpg

Not that Godly címmel június 11-én, azaz e hét pénteken jelenik meg a Godgiven új nagylemeze. Melyhez most megérkezett az utolsó előzetes Doggiven címmel.

Mostanra annyira kifordult a világ, hogy az egészséges, emberi értékek már gyengeségnek számítanak. Csak akkor vesznek emberszámba, ha beolvadsz ebbe a felszínes, anyagias közegbe, így nincs meg a veszélye, hogy véletlenül kiemelkedsz a "tökéletes" emberek masszájából.

Aki mégis őszintén felvállalja a nézeteit, azt kivert kutyaként kezelik, ahelyett, hogy inkább tanulnának tőle. Persze ehhez mindenkinek szembesülnie kellene a hiányosságaival, azt pedig senki nem szeretné... Ez a tiszta ember azonban mégis egy meghatározó tényező, akit nem lehet csak úgy megkerülni.
A téma eléggé testhezálló a mi esetünkben, az viszont a véletlen műve, hogy ha a nevünkben megcserélünk 2 betűt, akkor tükörfordításban az "ebadta" kifejezést adja ki.

A dal és az album zenei producere és hangmérnöke Tóth Gábor (Harmed, Ghostship Recordings), a vokál-producer Csongor Bálint (Subscribe, Useme) volt. A klip pedig Acélos Balázs (Don Gatto, 40k Video) munkája.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7516585688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum