RockStation

Dolgozik a következő lemezén a Nickelback, de nem sietnek vele

2021. augusztus 03. - theshattered

nickelback_2017.jpgMint szinte minden zenekar, a Nickelback is befogta magát és nekiállt a következő albuma megírásának. Na, persze ez amúgy is időszerű lett volna, mert az egyébként kifejezetten metalosra sikerült Feed The Machine 2017 utód nélkül árválkodik a sorban. A kvartett ennek ellenére sem siet a csomaggal, Chad Kroegerék úgy vannak vele, hogy kész lesz, amikor kész lesz. Erről az énekes öccse, Mike beszélt pár szót.

Mike Kroeger: "A megjelenési dátumokat elsősorban üzleti célokból szokták kiadni a kiadók, meg ilyesmik. Nekünk nincs semmi ilyenünk most. Lassan egy éve saját magunkat menedzseljük, így a válasz nem. A saját beosztásunk szerint, a saját ritmusunkban dolgozunk, kész lesz, amikor kész lesz. A múltban már sokszor léptünk át határidőket, mert úgy éreztük, ha írhatunk egy jó lemezt megkésve, akkor nem fogunk, vagy nem kellene egy szar albumot kiadni csak azért, hogy időben legyünk. Nem idegeskedünk most az idő miatt. Nem kell ezzel foglalkoznunk, mert saját beosztás szerint dolgozhatunk. Akkor és azt teszünk, amit szeretnénk. Mi álljuk mindennek a költségét, senki nem mondja meg, mit kell tenni. Csak azt kellene kitalálnunk, mikor akarunk turnéra menni. Mint kiderült, jövő nyárra már vannak turné tervek. Addigra már azért csak ki kellene dolgozni és kiadni valamit előzetesben az embereknek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2016647664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum