RockStation

2023 elején fejezi be a Kiss

2021. október 07. - theshattered

kiss-2018-credit-jen-rosenstein-671x377.jpgA világjárvány rendesen beleszólt a Kiss ezúttal már tényleges búcsúturnéjába, így az eredeti tervek szerint már rég nyugdíjba vonult négyes még egy ideig kénytelen lesz róni az utat. Az End Of The Road névre keresztelt elköszönő kör Paul Stanley meglátása alapján 2023 elején fog véget érni.

Paul Stanley: "Úgy gondolom, hogy 2023 elejére befejezzük. Magától értetődő, hogy New Yorkban legyen az utolsó koncert. Ott kezdte a zenekar, az volt a háttere a zenekar összejövetelének, a dalok megírásának, amikor raktárakban, klubokban léptünk fel, eleinte nagyjából tíz ember előtt. Ezzel bezárulna a kör."

Arról, hogy most már tényleg ez lesz az utolsó turné: "Más időket élünk, mint amikor a múltbéli búcsúturnékon gondolkodtunk. Az a helyzet, hogy fizikailag igen kimerítő, amit csinálunk. Nemrégiben Austinban játszottunk egy kültéri bulit száz százalékos páratartalom mellett. Két óránál többet rohangásztunk fel-alá, nem csak a gitárokkal, hanem közel tizenöt kilónyi felszereléssel. Itt jön el a pont, amikor belegondolsz, hogy ez már nagyobb erőfeszítésbe kerül, mint szeretnéd. És én csak addig szeretném ezt csinálni, amíg örömmel teszem.

Nem fogjuk meggondolni magunkat. Ennek semmi köze a zenekaron belüli személyiségekhez, a feszültséghez, vagy a véleménykülönbséghez és zenei meglátásokhoz. Praktikus okai vannak. Megpróbálhatod legyőzni az időt, de végül úgyis az idő fog győzni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10016710756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum