RockStation

Inner Overdrive - Megjelent a MADMIKE új videóklipje

2021. november 29. - sunthatneversets

inner_cover.jpg

Megjelent a MADMIKE zenekar legújabb dala és videó klipje, az Inner Overdrive. A csapat 2021-et a harmadik lemezük, a Confessions of a Madman munkálataival töltötte, amiről már augusztusban megjelent a Money című single. 

Ez volt az első dal, amit már az „Are you a dreamer?” munkálatai alatt is elkezdtünk jobban kidolgozni és most ez lett második single-ünk a “Confessions of a Madman”-ről. A basszusgitárosunk, Miki ötlete alapján a csillaghegyi „Party Csillag” nevű boltban forgattunk klipet – tekintve, hogy ő is csillaghegyi és minden nap a hely előtt sétált el, könnyen adta magát a helyszín. Mint ahogy az előzőekben, most is Bikali Sándorral dolgoztunk együtt és végül az ő javaslata alapján lett ez az eddigi legszínesebb klipünk, ami tök jól megmutatja a dal sokoldalúságát, amit 3 percbe sűrítettünk bele. A vágás Mirtse Kori munkája, aki csodásan fogta össze a bohóccá válás apró lépéseit. A fokozatos felépítés jót tett a belső énnel való viaskodás dalvégi feloldásának, ami egy „mégis kit érdekel, úgysem változik semmi, ha nem akarod”- jellegű elengedés.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7016767774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum