RockStation

Glenn Tipton is játszik a következő Judas Priest lemezen

2021. december 06. - theshattered

judas_priest_2018_2u.jpgHivatalosan még mindig tagja a Judas Priestnek, így hiába a Parkinson-kórral való harca, aktívan részt vesz a metal legendák következő nagylemezének munkálataiban Glenn Tipton. Azt persze még nem tudni, hogy mely dalokban, mennyit, de az biztos, hogy hallható lesz a játéka. A jó hírről a nagy leállás alatt orrpiercinget "növesztett" Rob Halford mesélt a rajongóknak.

Rob Halford: "Megvannak ennek a maga módszerei. Glenn még mindig tud gitározni. Máshogy játszik, de még megy neki. Nemrégiben a Bloodstockon feljött hozzánk a színpadra és eljátszotta a Metal Gods-t, a Breaking The Lawt és a Living After Midnightot. Azt hiszem, ezeket. Tud zenélni, így játszani is fog a következő lemezen. Akármit is csinál, az értékes és nagyon fontos.

Tagja a Judas Priestnek. Itt van velünk. Még mindig fontos összetevője a zenekarnak és annak, amit a zenekar képvisel, főleg a dalírás tekintetében. Komoly szerepe volt a azokban a dalokban, amiket fel tudunk mutatni. És még mindig folytatjuk a dalírást, még mindig összerakjuk az ötleteinket. Mert nem állhatsz le a dalszerzéssel. A naptár azt mondja, a kiadónak kellene az album, mert hónapokig tartanak az előkészületek, aztán megint hónapokig tart a promóció. Az idő meg múlik.

Igen, még mindig jól van. Még mindig harcol. Nem hagyja, hogy bármi leállítsa őt. Példakép azoknak az embereknek, akik a Parkinson mellett is aktívan és produktívan élik az életüket. Olyan, mint az a No Surrender című dal - egy igazi heavy metal hős."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr916773524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum