RockStation

Októberi megjelenések

2021. október 03. - sunthatneversets

new-release-report.JPG

Eléggé sűrű október vár az egyszeri fémzene rajongóra, elég csak megnézni a lenti listát, amely most a szokásosnál is hosszabb. Jó böngészést hozzá.

Tovább

Decemberben jön az Unanimated kvázi visszatérő albuma, a Victory In Blood

unanimated2021.jpgTöbb mint tíz év kihagyás után új nagylemez jön az Unanimatedtől. A 2018-as EP-jük utódja, a Victory In Blood december 3-tól lesz elérhető, de már most előrendelési fázisban van. Hogy ne áruljanak zsákbamacskát a dupla vinylen és különleges díszdobozban is megjelenő anyaggal, kiadták az első ízelítőt, a címadót. Nos, nem sokat puhultak az évek alatt, az biztos!

Tovább

The Phalanx - Egy hét múlva jön a Trivium tizedik nagylemeze, itt egy újabb nóta róla!

trivium2021.jpgPénteken jelenik meg az In The Court Of The Dragon, a Trivium legújabb, sorban tizedik nagylemeze. A floridai csapat a The Phalanx című dallal folytatja a promót, melynek érdekessége, hogy a billentyűs részeket Ihsahn írta hozzá. A videóban Gates Of Oblivion játékból láthattok jeleneteket - a muzsikálós részek mellett persze.

Tovább

Arcolvadás, agyrobbanás - Itt az Archspire friss klipje

archspire_shimonkarmel_2_web.jpgA hipertempós, emellett legalább annyira technikás death metalt toló Archspire nem kicsiben játszik! A november 18-án a tervek szerint Budapestre látogató büntető brigád, akik már szinte nevetségesen turbóban kenik, kiadták az október 29-én érkező anyaguk legújabb klipes dalát, a Drone Corpse Aviatort. A videóban és videótól szó szerint leolvad az arc és szétrobban az agy!

Tovább

Rainbow Veins - Újabb dalt mutatott a Bullet For My Valentine

bullet_for_my_valentine_2021.jpgMár a negyedik lemezelőzetes dal jött ki a Bullet For My Valentine október 22-én megjelenő, szimplán a zenekar nevét viselő albumáról. A Rainbow Veins egy középtempósabb, már-már Bullet mércével mérve borongós szerzemény, persze mielőtt még meglepődnénk, a refrén feloldja ezt az egészet. De akkor mutatjuk, hogyan is fest a dolog!

Tovább

High Desert Queen - Secrets of the Black Moon (Ripple Music, 2021)

Texas homokja

unnamed.jpg

High Desert Queen. Már a név is árulkodó, ez bizony nem egy black metal csapat. Mondjuk az új album a Secrets of the Black Moon alapján az is lehetne, de mégsem. Ellenben megkaptuk a Ripple Music-tól, hogy ugyan hallgassuk már meg, hogy Amerikában most mit is művelnek klasszikus stonerrock címszó alatt.

Tovább

Együtt jön Budapestre a Deez Nuts és a Kublai Khan

deez-nuts-band.pngFebruár 10-re megtaláltuk a programodat - már ha bírod az újvonalas hardcore-t persze. Ezen a napon ugyanis kéz a kézben látogat el kicsiny fővárosunkba a Deez Nuts és a Kublai Khan, akiknek, hogy ne érje a ház elejét, a UnityTX és a Rising Insane melegíti majd be a színpadot.

Tovább

Megjelent az Asking Alexandria új albuma, klipet kapott a Never Gonna Learn

asking_alexandria_2021.jpgMától mindenki megfülelheti az Asking Alexandria friss anyagát, a See What's On The Inside-ot. A tízdalos anyag persze az összes streaming szolgáltató felületén elérhető lett, de hogy jusson egyéb meglepi is, a nyitódal, a Never Gonna Learn megkapta a maga videóját. A lejátszási listában jön utána szépen a többi tétel is!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum