RockStation

Négyes felállásban kezdi meg a turnéját a Judas Priest

Andy Sneap nem érti a döntést

2022. január 11. - theshattered

judaspriest-4.jpgAndy Sneap nélkül kel útra a Judas Priest, ez azt jelenti, hogy a (h)őskorszak után újra kvartett felállásban nyomják majd az ikonikus riffeket - erre Glenn Tipton csatlakozása óta nem volt példa. Hogy az ikonikus ikergitáros témákkal mi lesz, így nem tudni (inkább legyenek "üresek" a dalok, csak ne samplerről menjenek a sávok). Hogy legyen azért öröm is az ürömben, Glenn Tipton itt-ott megjelenik majd a színpadon, de hogy mikor, mely állomásokon, azt nem árulták el.

"Formáljuk a Brit Acél darabjait, hogy aztán vissza tudjunk térni a turnézáshoz. Hogy egy még erősebb, megállíthatatlan négytagú heavy metal zenekarként ünnepeljük meg a Judas Priest ötven évét. Itt-ott Glenn is velünk lesz a színpadon, ahogy korábban is. Hatalmas köszönet Andynek mindenért, amit tett értünk, ő továbbra is ott lesz az új lemez produkciós csapatában. Hamarosan találkozunk, headbangerek!"

Andy Sneap: "Múlt hétfőn felhívott Rob és mondta, hogy négyesben akarják folytatni, ami hihetetlen csalódás ennyi idő után, de tiszteletben tartom a döntését és nyilvánvalóan megvan a maguk terve, hogyan is akarják mindezt megvalósítani. Ez mindig is egy átmeneti megoldás volt, ahogy korábban is mondtam, úgy segítem a zenekart, ahogy csak tudom és ez a továbbiakban is így lesz. Már a korai nyolcvanas évek óta hatalmas rajongójuk vagyok, észbontó volt egy színpadon játszani a srácokkal, az elején komolyan félelmetes érzés volt az idő rövidsége miatt. A következő hónapban folytatjuk az új album munkálatait, már várom, hogy a Firepower gyilkos utódját készíthessem."

A változás természetesen a budapesti koncertet is érinti, a metal legendák a tervek szerint július 11-én lépnek majd fel a Papp László Budapest Sportarénában, méghozzá a The Dead Daisies társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9016809288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum