RockStation

Végre lemezen is megjelentek az At The Movies filmzene-feldolgozásai

2022. január 13. - moravsky_vrabec

atthemovies.jpg

Az At The Movies 2020-ban indult mint karantén-hobbiprojekt, aztán idővel csak komolyodott. Az eredeti ötletet megtartva továbbra is ismert filmslágereket dolgoznak át a rocker-fülek számára is élvezhető módon, és mostantól mindezt lemezen, illetve a digitális felületeken is hallgathatjuk.

A csapat talán legismertebb tagja Björn "Speed" Strid, aki a Soilwork, a Night Flight Orchestra és sok egyéb projekt mellett erre is szakított időt, de az állandó és alkalmi zenésztársak között felbukkan Pontus Norgren (Hammerfall), Ronnie Atkins (Pretty Maids) vagy Bruce Kulick (ex-KISS) is. A Youtube-ra feltöltött hangulatos, otthon-zenélős videók kommentelői gyakran kérték, hogy más csatornákon is jelenjenek meg, erre mostanáig kellett várni. Végül a nemrég alakult Atomic Fire Records vette őket szárnyai alá, és jelentette meg a dalokat.

Időközben már annyi készült, hogy két lemezt is megtöltöttek vele: a Soundtrack of Your Life, Vol. 1 a 80-as évek, a folytatása (Vol. 2) pedig a 90-es évek filmslágereit tartalmazza. Ez így együtt már egy másfél órás csomag, összesen 24 dallal. Ugyan a Pá, kis aranyom, pá! nincs rajta, de ezen kívül nagyon nem lehet belekötni. Ha sokszínű a társaság, jobb talpalávalót nemigen tudunk elképzelni. 

atthemovies_lp.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7516810516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum