RockStation

Megjelent Ronnie Atkins szólólemeze, a Make It Count

2022. március 20. - moravsky_vrabec

 ronnie2021atkins.jpeg

A dán Pretty Maids legendás énekese tavaly adta ki első szólóanyagát One Shot címen, most pedig itt a Make It Count, 12 vadonatúj dallal. A lemez a Frontiers Records kiadásában jelent meg, és elődjéhez hasonlóan vendégek egész sorát vonultatja fel.

A régi harcostárs Chris Laney mellett további gitárosok is meghívást kaptak egy kis vendég-pengetésre, többek között Pontus a Hammerfall-ból. Rajta kívül van még pár átfedés az At The Movies hobbiprojekt tagjaival, feltételezhetjük, hogy a zenészek toborzása leginkább baráti alapon történhetett. A dalokat és a szövegeket Ronnie írta, a végső formába öntésben a vendégek, és Jacob Hansen producer is aktív szerepet vállaltak. A Make It Count lemezhez három videó is készült, ezeket sorban meg is mutatjuk, legvégül a lemezborító és a dallista is csekkolható.  

1. I've Hurt Myself (By Hurting You)
2. Unsung Heroes
3. Rising Tide
4. Remain To Remind Me
5. The Tracks We Leave Behind
6. All I Ask Of You
7. Grace
8. Let Love Lead The Way
9. Blood Cries Out
10. Easier To Leave (Than Being Left Behind)
11. Fallen
12. Make It Count

ronnieatkins_lp2021.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9117784042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum