RockStation

Két hét múlva visszatér Budapestre az Anti-Flag

2022. június 29. - sunthatneversets

anti-flag2019.jpg

A pennsylvaniai csapat 4 év után újra Budapestre látogat legújabb, 20/20 Vision című lemezükkel. A Welcome to 1984 turné július 10-én gurul be az A38 Hajóra.

A pennsylvaniai punkrockerek újra támadnak! Az Anti-Flag legutóbb az Offspring előzenekaraként látogatott hazánkba 2018-ban, de 2008 óta szinte nem telt el magyar nyár nélkülük. A járvány sajnos közbeszólt, úgyhogy ezúttal két évet kellett várnunk, hogy a 20/20 Vision című legújabb lemezük legjobb dalait élőben is hallhassuk. A ‘Welcome to 1984’ névre keresztelt turné július 10-én vasárnap az A38 fedélzetét veszi birtokba, mi pedig alig várjuk, hogy a négyes újra felkavarja nálunk is az állóvizet az olyan örök klasszikusokkal, mint a Fuck Police Brutality, a Die for your government vagy a This is the end (for you my friend).

A zenekar az 1988-as megalakulása óta töretlenül halad előre, tizenkét stúdió albumuk jelent meg, ami önmagában is szép eredmény, viszont a stúdiózás mellett a koncertezéssel sem állnak le egyetlen pillanatra sem, szinte mindig úton vannak, minden kontinenst többször körbe turnéztak már. A zene mellett fontosnak tartják a környezetvédelmi és politikai állásfoglalást, melyek dalaikban is visszatérő elemek. Justin, Chris, Chris no.2 és Pat lassan huszonöt éve borzolják az idegeket, háború- és fegyverellenes dalszövegeikre napjainkban sajnos nagyobb szükség van, mint eddig bármikor. A koncerten biztosan számíthatunk aktuálpolitikai és egyéb fajsúlyos témák feszegetésére, izzasztó circle pitekre és hajó billegésre, úgyhogy aki bármelyikre is érzékeny, az zárt cipővel, nyitott szívvel és daedalonnal érkezzen a helyszínre.

A koncertről további infókat ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8517870233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum