RockStation

Októberben érkezik Chez Kane második lemeze

Két dalt meg is mutatunk róla

2022. augusztus 05. - moravsky_vrabec

chezkane2022.png

Chez Kane walesi énekesnő tavaly márciusban mutatkozott be önálló lemezzel. A cím nélküli album - ha nem is forgatta ki a világot a négy sarkából - a maga nemében meglehetős sikert aratott, nem is kellett sokat várni a folytatásra.

Chez második albuma a Powerzone címet kapta, és október 21-én jelenik majd meg, fizikai formátumokban is. A nyerő csapaton nem változtattak, a dalokat most is Danny Rexon, a Crazy Lixx gitáros-énekes-mindenese írta és hangszerelte, a kiadó pedig a Frontiers Records lesz. A két előzetes dal, a himnikus Powerzone, és a power-líra I Just Want You alapján a zene tekintetében sem várunk változást, ami jól is van így. Ironikus, hogy a jóféle énekesnős hard rock ma már szinte különlegességnek számít, akik kedvelik, vagy csak megérinti őket a a 80-as évek nosztalgia, már görgethetnek is a videókhoz és a borítóképhez. Aki pedig jobban szereti a betűket, olvassa el a tavalyi bemutatkozó lemezről írt recenziónkat ITT

chez_kane_powerzone.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4417899565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum