RockStation

Megjelent a Nordic Union új lemeze, az Animalistic

Skandináv hard rock-metal Ronnie Atkins énekével

2022. augusztus 17. - moravsky_vrabec

 nordicunion_2022band.jpg

A Nordic Union név két kipróbált zenészt takar: Ronnie Atkins énekes (Pretty Maids, Avantasia) és Erik Martensson gitáros (Eclipse, W.E.T.) alkotják. 2015-ben alakultak alkalmi formációként, idén pedig már a harmadik lemezük jelent meg.

Bár sosem lett belőlük teljes tagsággal működő, aktívan koncertező zenekar, a Nordic Union zenéje így is megtalálta az útját a közönséghez. Az Animalistic lemez a napokban jelent meg, és aki ismeri a két zenész munkásságát, azt nem éri majd meglepetés a lemez hallatán. Ronnie hangja miatt adja magát a Pretty Maids párhuzam, talán a hangzás lágyabb valamivel. 

nordicunion_2022lp.jpg

Annak tudatában, hogy szegény Ronnie-t négyes stádiumú tüdőrákkal diagnosztizálták, idén adta ki a második szólólemezét (Make It Count), turnézik az Avantasia társulatával, és most itt a Nordic Union album is. Innen is a legjobbakat kívánjuk a dán legendának - az Animalistic 11 új dalát pedig az alábbi linkre kattintva hallgathatjátok meg:

Fotó: Tallee Savage 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4417907529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum