RockStation

Város - Megjött a Felleng új videója!

2022. augusztus 22. - theshattered

felleng2022_1.jpgFriss dallal jelentkezett a nálunk is már többször látott-hallott Felleng. A srácok a szokásosan feelinges Város című dalukkal és annak hangulatos videójával lepték most meg a rajongókat, nyomassátok!

"Úgy gondoljuk, a bezártságból való kiszakadás érzése most talán aktuálisabban él az emberekben mint valaha. A “Város közepe” szimbolizálja a bezártságot, amiből minél előbb szabadulni szeretnénk, vagy ha már ebbe a helyzetbe kerültünk, remélhetőleg van mellettünk valaki, akivel egymást tudjuk támogatni. Persze a “négy fal” között egymás hibái is jobban kitűnnek, amit optimális esetben meg lehet beszélni, illetve oldani egy párkapcsolatban, barátságban, családban... A lényeg, hogy egymást segítsük és ne hátráltassuk, kommunikáljunk!

A klipben is ezt az érzést akartuk átadni, csak megfordítottuk, mert a város közepe a cél. A főszereplő (Karai Anna) otthonában egy átlagos napot tölt, de egyszer csak megfogja a gördeszkáját és elindul a városban. A mozdulatukban megállt emberek a “megfagyott” várost, a bezártságot szimbolizálják. Ahogy Anna elhalad mellettük, úgy kelnek újra életre, felszabadulva. Egyre beljebb haladunk a város közepe felé, végül egy komplett utcai koncertet és egy őslényt is sikerül elővarázsolni.

A felvételekért Bikali Sándornak, a szerkesztésért és vágásért pedig Mirtse Korinak jár az óriási köszi."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1217909239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum