RockStation

Beiktatták a Judas Priestet az RNR Hall Of Fame-be

2022. november 06. - sunthatneversets

kepkivagas.PNG
Szombat este a Los Angeles-i Microsoft Theaterben rendezték meg az idei Rock And Roll Hall Of Fame gálát. 2022-ben a szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján Eminem, Dolly Parton, a Duran Duran, Lionel Richie, Pat Benatar, a Eurythmics és Carly Simon került be a Hall Of Fame-be, a Judas Priest pedig kiválósági díjban részesült.

Érdekes, vagy meglepő, hogy a banda tagságából Glenn Tipton és K.K. Downing gitárosok, Rob Halford énekes, Ian Hill basszer, illetve Les Binks, Scott Travis és – posztumusz – Dave Holland dobosok kerültek beiktatásra, azaz Tim „Ripper" Owens énekes, valamint Richie Faulkner gitáros kimaradt a sorból.  A gálán a zenekar a  You’ve Got Another Thing Comin / Breaking The Law / Living After Midnight hármasából összegyúrt medley-t játszott, amit meg is tudunk mutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1117971412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum