RockStation

A következő album után visszavonul a Five Finger Death Punch énekese

2022. október 16. - theshattered

05fdp2022_08_eredmeny.jpgFélhivatalosan bejelentette a visszavonulását a Five Finger Death Punch énekese, Ivan Moody. Az énekes vélhetően egyrészt a gyerekeivel szeretne több időt tölteni, másrészt valószínűleg a turnézás is kimerítette a pár éve komoly, a függőségével kapcsolatos balhékon túlesett énekest. Az elkottyintott infóról alább találtok videót.

Tovább

Lehetett volna ez sokkal rosszabb is

Studio 666 filmajánló

studio-666_ppug.jpg

Meló miatt távol a családtól, egy hotel szobában mit csinálhat az ember? Olvas, kajál és, ha ezt a kettőt megunta és már le is tusolt, akkor megnéz valami olyan filmet, amire otthon nem feltétlenül lenne lehetősége. Modern világot élünk, laptop, stream bekapcs és akkor lássuk is, hogy milyen ez a Studio 666! Amúgy meg vigyázzatok, mert spoilerveszély!

Tovább

Tömény pacal - Véres-húsos videó jött a Distanttól

distantband.jpgHuman Scum címmel friss büntit szállított a Distant. A Decapitated, a Despised Icon, az Oceano és a Viscera társaságában útra kelő, ezzel a kanyarral november 12-én Budapestet érintő Rotterdam-Pozsony tengelyen dolgozó vegyesbrigád egyelőre külön dalként hozta ki a nevezett nótát, de az ígéretek szerint egyéb jó hírek érkeznek majd hamarosan!

Tovább

A The Ghost Inside énekese vendégeskedik a Fit For A King új dalában

ffak2022.pngKevesebb, mint két hét és megjelenik a Fit For A King új anyaga, a The Hell We Create. Hogy addig se kelljen szomjúhozni a friss nóták után, kiadtak egy finom kis csemegét. Ez a Times Like This című tétel, amiben a The Ghost Inside énekese, Jonathan Vigil vendégszerepel néhány sor erejéig.

Tovább

Magical Heart - Heartsonic (Fastball Music, 2022)

Az eredetiség-faktort feledteti a lendület

magical_heart_heartsonic.jpgA Helloween első Keeper lemeze frontjának és a Megadeth Youthanasiája hátsó borítójának sajátos hibridjeként jellemezhető kép nem visz közelebb annak megfejtéséhez, hogy a Magical Heart miféle muzsikában utazik. A zenekarnak ugyanis egyrészt vajmi kevés köze van a dallamos germán speed metalhoz, másrészt a '90-es évek közepe Megadeth-jével sem állíthatók párba.

Tovább

Csütörtökön Budapestre ér a Fleshgod Apocalypse turnéja

fleashgod_apocalypse_2020.jpgMár csak párat kell aludni és végre-valahára eléri Budapestet a Fleshgod Apocalypse és az Ex Deo tavalyelőttről, majd tavalyról is halasztott turnéja. A várhatóan igen masszívan pusztító csütörtök estén a megjelenés kötelező, a helyszín az A38 lesz. Alább némi ízelítő, ne mondjátok, hogy nem szóltunk időben!

Tovább

Sűrű dallal támad a Tallah

tallah-2022-1536x864.pngEgy igazán (és jó értelemben) idegbeteg dallal csap le a Tallah. A nu metal vonalon alkotó fiatal csapat, melyben egy bizonyos Max Portnoy (igen, Mike fia) dobol november 18-án adja ki a The Generation Of Danger című anyagot, addig is ha esetleg hiányozna a korai Slipknot, vagy kellene egy kis Slaughter To Prevail íz a hétvégére, itt a For The Recognition.

Tovább

Hallgasd meg a Lorna Shore lemezét!

mike_elliott_lorna_shore.jpgPénteken jelent meg a Lorna Shore új nagylemeze, a Pain Remains, melynek előzetesei alapján már borítékolható volt, hogy ez egy igen erős anyag lesz. Ha esetleg nem tettétek volna még meg, most itt a lehetőség lecsekkolni az egész termést, aztán reméljük, hogy hamarosan magyar földön is bemutatják majd a azt. Pluszbónuszként a Pain Remains III: In a Sea of Fire című dalhoz videó is érkezett ezzel teljes a kliptrilógia.

Tovább

Klubkoncerteket hoz a Fekete Zaj

feketezaj23.jpgMint ismeretes, a Fekete Zaj fesztivál szervezői igen ízletes felhozatalú klubkoncertekkel is szoktak kedveskedni a nagyérdeműnek, nem lesz ez másképp októberben sem. Az alábbiakban három olyan bulit találtok, melyeket nem érdemes kihagyni, főleg ha jól érezted magad a Mátra ölelésében megrendezésre került fesztiválok valamelyikén.

Tovább

Ünnepi újrakiadást kap a Queen utolsó előtti lemeze

Hallgass meg egy eddig kiadatlan dalt!

gallery_music-queen-rock-band-1989.jpg"Újra megtaláltak" egy eddig kiadatlan Queen számot, amit a The Miracle november 18-án megjelenő újrakiadásán érhetnek majd el a rajongók. A Face It Alone persze előbb online kezdi meg a karrierjét, ehhez a Queen egy dalszöveges videót készített. Alább maga a videó és a két (szép magyar szóval élve) reissue dallistája csemegézhető át.

Tovább

Hallgasd meg a Red Hot Chili Peppers új lemezét!

rhcp_2022_3.jpgMától mindenki számára elérhető a Red Hot Chili Peppers új nagylemeze, a Return of the Dream Canteen. Az éven már második albumát kiadó, az elsővel Budapesten is megforduló négyes a frissebb adagra is tizenhét tételt sajtolt fel, melyek ugyanakkor születtek, mint az Unlimited Love tételei. A zenekar hangsúlyozta: nem resztligyűjteményről van szó, hanem teljes értékű lemezről. Szerintetek milyen lett?

Tovább

Ultima Ratio Tour 2022 @ Barba Negra, 2022. október 10.

Ötcsapás

_kw_3981.jpg

Lehet én vagyok az "öreg", de öt ilyen frankó zenekart, mint a Hinayana, a Wolfheart, a Borknagar, az Insomnium és a Moonspell, igen bátor húzás összerakni egymás után, hiszen ki ne akarná mindet végighallgatni a műfaj ezen irányának kedvelői közül? Kemény estén vagyunk túl, kérem szépen! Talán túl keményen is!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum