RockStation

Hamarosan jön az új This Calling-lemez

Itt van róla két dal

2023. január 24. - sunthatneversets

post-cover.jpgA This Callingot Bödecs András (The Idoru, Poison Alley) és Fellegi Ádám (Bridge To Solace, The Idoru, Newborn) hozták össze pár éve, a dallamos, 4 akkordos punk/HC vonalból kiindulva, illetve ennek tiszteletére. A 2020-ban megjelent Methods Of Protest bemutatkozó nagylemezre már csatlakozott Herczeg László (Magma Rise) is, aki gitárszólóival újabb színeket festett a palettára, itt a koncepció már magában foglalta az ultra dallamos refréneket is a vadulás mellett. A zenekar jelenleg stúdió-finisben van a második nagylemezzel, erről már korábban kikerült a Last Dance single, illetve most egy vadonat új szerzemény, a True Love.

Idő közben a csapat élő felállása is fixálódott, a második lemezen már Szirota Márió (On Graves, ex-Alvin és a Mókusok) dobol és Pap Attila (Patikadomb, Svnseas, Soulwave, Dzsúdló) bőgőzik, a háttér vokálokat pedig két hölgy, Pettenkoffer Zsófi és Vida Írisz Minami teszik oda ezzel messzire kitolva a műfaj határait. A This Calling második lemezével a tervek szerint a belga Genet Records-hoz fog szerződni, akik kereken 30 éve gondoskodnak az európai HC színtér különböző zenekarairól, illetve szervezik szintén 30 éve Európa legnagyobb HC fesztiválját, az leper Festet, ahol a 2000-es évek elején a Dawncore, a Newborn, később a Bridge To Solace is megfordult, es amire idén a This Calling is meghívást kapott! A zenekar bemutatkozó koncertje pedig március 11-én kerül megrendezésre a Dürer Kertben a Lightchaser, a Gear és a Wasted Struggle társaságában. A koncertről további infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1118032408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum