RockStation

Rock Nuggets Vol30. / Burn The Ocean - Modern Ruins (2023)

2023. március 07. - KoaX

burn.jpg

A szokásos YouTube-os köreimet csináltam, amikor szembe találtam magam egy olasz zenekarral, akik eléggé érdekes elegyet hoztak össze. A genoai négyes olyan fúziót csinált a stoner és a számomra klasszikusnak vehető rockban, hogy közelebb hoz mindent a szívedhez. Ha csípted a Velvet Revolver hangulatát feltétlenül olvass tovább!

És itt már el is árultam a titkomat. A Burn The Ocean keveri a Stone Temple Pilots és a Velvet Revolver hangulatát a könnyebben befogadható stonerrock zenével. Ez már az első pillanattól evidensé vált a számomra és nem csak, hogy alapvetés lett, de szerethető is! Tíz dalt kapunk, amik közül nagyon sok kiemelkedik a többi közül. Nekem az egyik kedvencem a félig akusztikus Morning Light, ami visszahozza a korai kilencvenes évek hangulatát. De, ha egy kicsit tempósabb dolgokra vágsz, akkor neked szól a The Ruins vagy a Knives. De a nyitó Almost Gone is elég ahhoz, hogy az ember érdeklődését felkeltse. A zenekar ebben a felállásban 2015 óta létezik és az első igazi, közös anyaguk a 2018-as Zeit volt, amire hamarosan én is rámegyek ezután a bemutatkozás után. Az biztos, hogy most még magabiztosan beágyazták magukat a Top 10-es listába. Persze, arra is jó esélyt látok, hogy az év végén is ott lesznek, nehéz lesz őket kitúrni innen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3418063272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum