RockStation

Nem kapok levegőt! - Új dallal jelentkezett a LeBrock

2023. március 27. - moravsky_vrabec

lebrock_1.jpg

A brit synthwave duó a héten jelentette be egy új EP érkezését, majd nem sokkal később egy friss dalt is megmutattak. A Can't Breathe egy dalszöveges videó formájában érkezett.

Nem könnyű eligazodni a LeBrock kiadványok dzsungelében: "rendes" albumok, kislemezek és EP-k sorakoznak egymás mellett a zenekari diszkográfiában. Egy dolog azonban fix: a dalaik minősége. A legújabb anyaguk egy EP lesz, a címe Gone, és már nem is kell sokat várni rá: április 11-én érkezik. A mézesmadzag szerepét a Can't Breathe című dal és videó tölti be; Faragó kollégával mi már vágjuk a centit. 

Ha kedveled az újabb Reckless Love lemezeket, vagy a The Night Flight Orchestra hangulatát, ezektől a LeBrock sem áll messze. A videó alatt a Gone lemezborító képét is elrejtettük, a LeBrock legutóbbi nagylemezét (és egy kicsit a synthwave jelenséget is) ITT veséztük ki.

lebrock_gone.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5318080326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum