RockStation

RockNuggets Vol47. / Duskwood - The Last Voyage (Ripple Music, 2023)

Sivatagi stoner rock az esős Angliából

2023. április 18. - KoaX

duskwood.jpg

Megszámolni is nehéz, hogy egy hét alatt mennyi új zenekarral találkozom, mennyi dalt hallgatok meg, közben pedig folyamatosan pörögnek a kedvencek is. De megéri ezzel foglalkozni, mert ki tenné ezt meg helyettem? Ha meg nem csinálom, akkor lemaradok egy csomó remek zenekarról. Most például a Duskwoodról maradtam volna le.

Az Angliából származó zenekar négy tagot számlál és nem ez az első albumuk. Sőt.. a zenekar már tíz éve, hogy kiadta az első lemezét, hozzám mégis csak most értek el. A The Last Voyage albummal a srácok nem fogják megváltani a stoner rock világát, nem fognak több ezres nézőszámmal bíró európai turnékat tolni, de az tuti, hogy elérik, hogy a későbbiekben is oda figyeljünk rá. Nem az a zene, ami megköveteli a maximális figyelmet, így meló mellett például, vagy utazáshoz teljesen kellemes hallgatni való. A srácokhoz a legközelebb talán a 1000Mods áll stílusban, így senkit sem fog meglepetés érni, ha elkezdi pörgetni a nyolc dalt tartalmazó anyagot, ami május 12-én lát majd napvilágot. Érdemes lesz rámenni!

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4518101696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum