RockStation

RockNuggets Vol56. / Mordor Truckers - Nowhere EP (2023)

Brazíliából küldik ránk

2023. április 29. - KoaX

mordor_truckers.jpg

Ha bírod a Matt Pike féle zenéket, akkor ez is be fog neked jönni. Sleep és Belzebong rajongóknak egyszerűen kötelező darab a Mordor Truckers Nowhere című EP-je. Hogy miért is? Az is mindjárt kiderül.

Nagyon régóta keresek egy olyan zenekart, akiknél a basszusgitáron komoly hangsúly van. Egy olyan zenekart, aki a basszusgitár soundjával képen tud törölni, ahol a basszusgitár nem csak úgy elvan a maga kis mély tartományában, hanem kihúzza a lábam alól a talajt. Meglepeő mód a srácok nem Európából származnak, hanem a dél-amerikai kontinenst erősítik (sajnos), egészen pontosan Brazíliából küldik ránk azt a zenét, ami egyszerűen betemet. Imádom az első hallgatástól kezdve, ahogy megszólalnak a hangszerek. Szerintem, a basszus ajnározását már be is fejezhetem, szóval maradjunk annál, hogy a dobok tök természetesen szólnának, akár egy koncerten, minden triggerelés nélkül, ami ennél a műfajnál rendkívül fontos. A trió erőssége, hogy megtudják teremteni az egyensúlyt, nincs túl énekelve semmi, nincs túl tolva egy téma sem. Mindenből megtalálják azt az aranyközéputat, amitől eldobom az agyam. Nagyon szeretném, ha jönne tőlük egy fullos album is hamarosan! Ti is kattintatok rájuk a Facebookon ITT mert egyszerűen hihetetlen, hogy egy több, mint négy éve működő, ennyire jó zenekarnak ennyire pofátlanul kevés követője legyen!

5kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1318109880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum