RockStation

Újra aktív a Mr. Big

Turnébejelentés és eddig kiadatlan dal is érkezett

2023. április 30. - moravsky_vrabec

mr_big2023.jpg

A Mr. Big az utóbbi években lassabb tempót diktált, de most végre ismét van miről mesélni velük kapcsolatban. Régi-új dal, limitált bakelit és egy világturné vannak a tarsolyukban.

Az amerikai hard rock csapat eddig kilenc nagylemezt adott ki, és már a legutóbbi Defying Gravity is lassan hét éves. Új albumról most sincs hír, de minden más területen komoly mozgolódás van a zenekar háza táján. A szimplán Mr. Big címet viselő, 1989-es bemutatkozó albumuk a Lemezboltok Napja alkalmából ismét megjelent. A kék színű, 180 grammos vinyl 2500 darabos limitált szériában látott napvilágot, az új master az eredeti analóg szalagok alapján készült. A lemez egy meglepetést is rejt: a Want to Be Wanted című dalt is akkoriban rögzítették, de eddig nem jelent meg sehol. A váratlanul nyers riffel induló nótához egy dalszöveges videó készült, lejjebb hajtva meg is nézhetitek. 

mrbig1989lp.jpg

A zenekar egy világ körüli turnét is bejelentett, ami a The BIG Finish nevet kapta. Ez elég egyértelmű célzás arra, hogy búcsúturnéra számíthatunk, ami áthúzódik majd a jövő évre is. A túra Ázsiában indul július végén, majd Dél-Amerika, Európa és az USA következik. Az itteni dátumokat még nem jelentették be, amint ez megtörténik, beszámolunk róla. Az eredeti felállás még élő tagjait, vagyik Eric Martint, Paul Gilbertet és Billy Sheehant Nick D'Virgilio dobos kíséri majd el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1518113180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum