RockStation

RockNuggets Vol136. / Narbo Dacal - Elysium Now (2023)

2023. december 27. - KoaX

a3276718344_10.jpg

Az év utolsó lemezismertetője ez. Fura érzés az idei év végén kis pihenőre térni és újra meghallgatni azokat, amikre az év folyamán bukkantam. Kalandos egy év volt, aminek a végére még befutott a Narbo Dacal.

Eliza,Bartek és Drut a hátuk mögött hagyják azokat a határokat, amik beszorítják őket a doom vagy a progressiv stílus jegyei közé. Egy rendkívül jól megszólaló anyagot kapunk a friss ,2022-ben alakult triótól. Nem is csoda,hogy a kiadó egyből lecsapott erre a "csak" projektnek induló zenekarra. Vannak hatalmas énekek, amit sok-sok énekes megirigyelne, mindezt úgy,hogy közben doomos súllyal tolják a progresszív zenét, ami minden hallgatásnál ad valami kis pluszt. Már a nyitó dalban olyan megoldások vannak,hogy egyből kerestem, hogy hol lehet vinylt venni?Menjetek rá két bejgli szelet között mindenképpen, mert nem fog csalódást okozni a zenekar!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9918286379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum